Route

 

 

 

  • Zeist ligt 12 kilometer ten zuid-oosten van Utrecht.
  • Vanuit de richting Amsterdam/Hilversum, via de A27 naar Utrecht, neemt u de afslag naar de A28 richting Amersfoort.
  • Indien u Utrecht vanuit zuidelijke richting nadert via de A27 of de E30, kies dan eveneens voor de afslag naar de A28 richting Amersfoort.
  • Op de A28 richting Amersfoort, of vanuit Amersfoort, neemt u de afslag Zeist-Oost. Volg daarna de borden richting 'Zeist'. Op de Boulevard gaat u steeds rechtdoor tot u bij de tweede rotonde op een busbaan stuit. Hier slaat u linksaf. Vanuit de Lyceumlaan gaat u meteen rechtsaf de Fransen van der Puttelaan in. Tot slot is de eerste laan rechts de Pauw van Wieldrechtlaan.
  • Vanuit het oosten en het zuiden via de A12 (de snelweg Arnhem-Utrecht): kies de afslag Driebergen-Zeist. Volg het bord 'Zeist'. Na zo'n twee kilometer neemt u de afslag rechtsaf naar Woudenberg. Dit is de Woudenbergse Weg (N224). Kies na een kilometer bij een kruispunt met stoplichten voor de afslag Lyceumkwartier. Aan het eind van het bos, linksaf de Lorentzlaan in. Daarna de eerste rechtsaf, de Fransen van der Puttelaan, en tot slot is de tweede laan links de Pauw van Wieldrechtlaan.

 

Visser Journalistieke Producties
Pauw van Wieldrechtlaan 19,
3701 ES Zeist,
Tel.: 030-6914889,
Fax: 030-6917703,
mvisser@tiscali.nl