Specialisaties: financiële-economie, management, marketing, e-commerce, ICT, ruimtelijke ordening, wonen, reizen, VS, Verre Oosten, Rusland.

 

Welkom

 

 

Visser Journalistieke Producties is het bureau van journaliste Marjo Visser. Zij beschikt over een zeer ruime journalistieke ervaring. Het gevolg van een passie voor het vak, die na de School voor de Journalistiek al snel resulteerde in een vast medewerkerschap bij Viva en Nieuwe Revu, daarna bij Reizen, Management Team en de KRO. Daarnaast publiceerde zij negen boeken en zo'n duizend artikelen, met name in glossy- en opiniemagazines. Verder deed ze veel ervaring op met conceptontwikkeling en restyling van tijdschriften, eind- en hoofdredactie en met internetjournalistiek. Ook coaching en training van hoofdredacteuren, redacties of individuele journalisten behoren tot de mogelijkheden.

Visser Journalistieke Producties accepteert ook opdrachten van bedrijven en non-profitorganisaties. Deze klanten waarderen onder meer de no-nonsense aanpak: geen vage, 'open-deur-filosofieën' over communicatie, geen accountmanagers en evenmin veel overhead, maar wel een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel duidelijkheid. Binnen korte tijd maakt Marjo Visser een voorstel met keus uit diverse mogelijkheden en bijbehorende all-in prijzen. Na akkoord, via een heldere schriftelijke overeenkomst, waakt zij over het eindresultaat van uw opdracht. U kunt ook afspreken dat zij al het schrijf- en redactionele werk persoonlijk verricht. Marjo Visser werkt samen met een aantal betrouwbare collega's, die eveneens kwamen boven drijven bij de betere tijdschriften. Hetzelfde geldt voor de, vaak niet onbekende, freelance-fotografen, artdirectors en vormgevers in ons netwerk. Dit niveau geeft uw informatie de beste kansen op een hoge leesdichtheid. Daar gaat het om!

 

 

 

Visser Journalistieke Producties
Pauw van Wieldrechtlaan 19,
3701 ES Zeist
Tel. : 030-6914889,
Fax : 030-6917703
mvisser@tiscali.nl